De Ruysdael Slaapkliniek biedt met het Onera systeem nauwkeurige slaap diagnose zonder ziekenhuisbezoek

De Ruysdael Slaapkliniek introduceert met het Onera systeem een eenvoudige, thuis toepasbare methode om slaapstoornissen snel en nauwkeurig te diagnosticeren.

“Thuis testen, professioneel geanalyseerd: verbeter je slaapkwaliteit met het Onera systeem.”

Bij de Ruysdael Slaapkliniek werkt een team van gespecialiseerde artsen samen om vrijwel alle slaapproblemen aan te pakken. De vier belangrijkste groepen slaapproblemen – apneu, slapeloosheid, overmatige slaperigheid en parasomnieën – worden nauwkeurig in kaart gebracht met behulp van het Onera slaapsysteem, een draadloos sensor systeem dat alle slaapsignalen registreert. Het grote voordeel? U hoeft er, anders dan bij een regulier slaaponderzoek, uw huis niet te verlaten.

Dr. Raymond Vogels Neuroloog/Somnoloog: “Met het Polysomnografie-onderzoek van Onera kunnen we hersenactiviteit tijdens de slaap meten via een EEG. Dit is essentieel vast te stellen in welk slaapstadium iemand zich bevindt, wat cruciaal is voor een volledige en nauwkeurige diagnose. Wat voorhen alleen in het ziekenhuis mogelijk was kan nu ook thuis worden uitgevoerd, met vergelijkbare kwaliteit. De patiënt hoeft hiervoor slechts één nacht getest te worden; als deze nacht representatief is, volstaat dat voor een diagnose. Het onderzoek is eenvoudig en zelfstandig uit te voeren. U ontvangt het pakket per post en stuurt het na afloop terug voor data-analyse. Het rapport wordt vervolgens binnen een week naar de medisch specialist van de Slaapkliniek gestuurd. Met een verwijzing wordt het onderzoek door alle zorgverzekeraars vergoed.”

De Ruysdael Slaapkliniek biedt multidisciplinaire slaapzorg, waarbij wordt samengewerkt met KNO-artsen, neurologen, gespecialiseerde tandartsen en longartsen. Hierdoor wordt u altijd door de juiste specialist behandeld. Alle betrokken artsen zijn tevens somnoloog, wat betekent dat zij gespecialiseerd zijn in slaapstoornissen. Er vindt regelmatig multidisciplinair overleg plaats, wat zorgt voor optimale zorg. Daarnaast zijn de wachttijden kort en heeft u snel een diagnose. Bijna 95% van de mensen met een slaapstoornis ervaart verbetering van hun klachten na onze behandeling.
Afhankelijk van de diagnose volgt een behandeling door de betreffende specialist, die variëreert van slaapapneu-behandelingen tot slaapoefentherapie, eventueel ondersteund door tijdelijk gebruik van niet-verslavende slaapmedicatie. Met Onera kan Ruysdael Slaapkliniek vrijwel alle slaapstoornissen diagnosticeren en een passende behandeling bieden. Wakkere aanpak, betere slaap.

Bron: TopicNederland